torsdag 14 juni 2012

From Budabest, with love.

 Le bilddump från Budapest comin @ u! Hann såklart inte med att besöka allt (en av anledningarna till varför jag vill dit igen). Mina favoritställen var Basilikan vars mittentorn man kunde gå upp i, alternativt ta hissen (TA BARA HISSEN OKEY!)och få en sjuk utsikt över Budapest. Även slottet och synagogan (jag ej minns namnet på) erbjöd samma sak. Parlamentet var även en fet byggnad värd att besöka.

Vad att skippa i Budapest är: Arena plaza som är ett köpcentrum. Finns verkligen ingenting speciellt där. Dessutom ligger klädpriserna samma som i Sverige, annars är Budapest snuskigt billigt när det kommer till: mat, alkohol, boende och taxiresor! Badet vi besökte (minns ej heller namn) var inte speciellt freshhh, inomhus luktade det mest svavel men utomhus var dock fienfeint!

Något annat negativt med Budapest är att utbudet av vegetarisk mat verkligen är minimalt. Fast du kanske gillar att sitta och mumsa på en risotto dag in och dag ut, eller varför inte en italiensk restaurang sju dagar i veckan? YUM!


Kram & hej vet inte vad jag ska skriva förutom att Budapest är toppen och har en grym arkitektur. Samt soz för många instagrampics.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar