måndag 6 augusti 2012

Weekends r made 4 fun.

 Helgen började med att jag stack på Pride med min mamma och lillebror som är fyra bast, så han trodde att han va på cirkus minsann. Måste säga att jag är besviken på Pride då ca ingen va utklädd och företag använde paraden för att marknadsföra sig. Det kändes helt enkelt som om jag va på en student där flak var tillåtet. 

Får dock lite dåligt samvete i och med att jag hade förväntat mig massa drag queens som skulle jucka runt likt apor i bur. För att vi åskådare skulle ha något att glo på. Visst senast jag va på Pride var för sex år sedan, men då var det faktiskt drag (i bemärkelsen FEST).

Efter det bar det av mot Stockholm by gummibåt, deltog alltså inte utan glodde helt enkelt bara. Det räckte för min del pga pallade inte med alla fyllon som skräpade ner.

På kvällen var ja återigen på Vraket. Börjar få lite ångest över att nästan vara en stammis där. Men det är väl likabra innan det hinner stänga ner pga de kan inte ha något tillstånd a l l s.

Besökte Fjärilshuset i söndags. Det halvsög då vi gick samma runda två gånger och blev klara på en halvtimme. Kanske gosigare att besöka det på vintern då det är 27 grader där inne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar